Onze partners

Wij willen onze klanten de beste folderverspreiding en service bieden. Daarom zijn wij aangesloten bij verschillende brancheverenigingen en lid van diverse professionele brancheorganisaties. Ook deze partijen zijn overtuigd van onze kwaliteit en de betrouwbaarheid.

ddma_grijs-geel_rgb_liggend.png

DDMA is de branchevereniging voor dialoogmarketing: van folder tot e-mail en van telefoon tot interactieve televisie. DDMA vertegenwoordigt de belangen van alle partijen in de branche door kennis over dialoogmarketing als effectief verkoopinstrument te vergroten.
 

elma-logo-frei.png

ELMA (European Letterbox Marketing Association) is de overkoepelende organisatie voor Europese distributie en postoplossingen in elke vorm van geprinte media, zoals folders, flyers, catalogi, gratis kranten en productsamples.

dfma---dutch-field-marketing-association.png

De DFMA vertegenwoordigt de top van de fieldmarketingbureaus in Nederland en streeft naar kwaliteitsverbetering in de branche door kennisoverdracht en -uitwisseling. Daarnaast treedt de DFMA op als gesprekspartner voor de overheid en andere instanties om de belangen van de bedrijfstak en de aangesloten leden, werknemers en opdrachtgevers op een verantwoorde en evenwichtige manier te behartigen.