Nieuw! De Spotta Folderdisplay

  • 27-mei-2019

Vanaf 1 juni is de Folderdisplay officieel onderdeel van ons productportfolio. Na een succesvolle testperiode in Amsterdam waarbij de Folderdisplay zeer enthousiast is ontvangen, wordt het product nu verder uitgerold. In de opvallende Folderdisplay is het Spotta folderpakket verkrijgbaar in de winkelstraat en voor winkelende consumenten gratis mee te nemen, juist als ze thuis geen folderpakket ontvangen.

De Spotta Folderdisplay is beschikbaar op high traffic locaties met veel winkelend publiek. Het is een opvallende display met premium uitstraling die voornamelijk bij bakkers, slagers, boekhandels en convenience stores staat.

Met de Folderdisplay is de folder letterlijk tijdens het winkelen beschikbaar is. Hierdoor kunnen consumenten die thuis het folderpakket niet ontvangen het folderpakket toch meenemen. Uit de testperiode in Amsterdam blijkt dat de consument bewust het Spotta folderpakket meeneemt uit de display en het folderpakket in de meeste gevallen thuis leest.

De Folderdisplays zijn nu beschikbaar in Amsterdam en Rotterdam. De komende periode breiden we de folderdisplay locaties uit naar andere steden.

Bekijk ook hier alle informatie over de Folderdisplay.

 

Folderdisplay