Drukwerkdeal.nl belangrijke partner

  • 07-mei-2018

Spotta en Drukwerkdeal.nl gaan samenwerken. Ondernemers die flyers en folders bij Drukwerkdeal.nl laten drukken, kunnen deze voortaan ook laten verspreiden via de Spotta folderverspreiding. Interessant voor ondernemers om met lokale acties mensen makkelijk naar de winkel te trekken en een boost in omzet te creëren. Of aan hun naamsbekendheid te werken. En dat kan al vanaf 2.500 huishoudens, wat het erg laagdrempelig voor ze maakt.

Perfecte match

Yuri Goossens, Manager Marktmanagement Spotta: “Wij zijn altijd op zoek naar partners die ons kunnen helpen om ons product, flyer- en folderverspreiding, naar de markt te brengen. Drukwerkdeal.nl is een begrip in de online drukwereld en heeft een meer dan goede reputatie bij ondernemers. Na een uitgebreide voorbereiding kiest Drukwerkdeal.nl ervoor om de Spotta huis-aan-huisverspreiding in haar portfolio naar ondernemers mee te nemen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe partner. Vooral omdat ze precies passen bij onze filosofie van kwaliteit en excellente dienstverlening.”

Martijn Jansen, commercieel directeur Drukwerkdeal.nl beaamt dat: “Spotta is een partij met een grote staat van dienst en landelijke dekking. We hebben echt een partner gevonden die matcht bij onze ambities.”

Ook interessant voor de lokale ondernemer

Huis-aan-huisverspreiding zit bij Drukwerkdeal.nl de afgelopen jaren flink in de lift. Vooral onder kleine middenstanders.

“Grote retailspelers zien het effect en belang van huis-aan-huisverspreiding al. Ook voor de MKB-ondernemer is het een interessant kanaal om meer traffic naar de winkel en een boost in de omzet te creëren. Huis-aan-huisverspreiding van reclamedrukwerk heeft een sterk lokaal aspect. Denk aan health en beauty, lokale middenstand en dergelijke. Door het bereik van Spotta vallen de folders van die lokale ondernemers straks tussen die van de landelijke spelers op de mat,” zegt Martijn Jansen.

Laagdrempeliger dan de ondernemer denkt

MKB-ondernemers kunnen de folder al lokaal inzetten vanaf 2.500 huishoudens. En dat maakt het laagdrempeliger dan ze denken. Met een lokale flyer of folder kunnen ondernemers eenvoudig acties verspreiden en mensen naar de winkel toe trekken. Maar liefst 49% van de folderlezers komt namelijk daadwerkelijk in actie na het lezen van de folder. Daarnaast helpt het in het vergroten van lokale naamsbekendheid. Deze samenwerking helpt de ondernemer dus zichzelf echt op de kaart te zetten.

Drukwerkdeal